moneysteps

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2016

Tänker på mina sommarvänner....

Av V L - 31 oktober 2016 22:46

Nu när det börjar närma sig vinter - snö och kyla - funderar jag på hur mina intressanta vänner från sommaren har det. Fick se, höra och komma nära en kull tornfalksungar. Fantastiskt! Fåglar är så otroligt fina. Tornfalken lever mest på smågnagare typ råttor och sånt, men jag kan inte vara annat än orolig för "mina" småttingar, hur ska de klara livhanken på vintern. Har läst att det är inte många som överlever sina första år och ett fåtal blir några år gamla. Känns så tråkigt. Hade turen/nöjet att se när de lämnade sitt trygga bo för att ge sig ut i stora vida världen.

             

Tror att de fina ekorrarna klarar vinter bättre, så för dom är jag inte så orolig.
   

Idag har jag sett domherren! Så otroligt vackra fåglar!

 
ANNONS
 
custom essay writing service

custom essay writing service

4 oktober 2017 08:33

I enjoy reading through your article post, I wanted to write a little comment to support you and wish you a good continuation.

http://www.writemyessayz.co

 
Ingen bild

Yvonne

26 januari 2018 18:43

Så otroligt fina bilder!
Vilken upplevelse du fick!

 
susanrichard

susanrichard

8 februari 2018 09:45

Influencing the more tips on this blog for the one month with mo, to keep it up. All are getting splendid spent testing the performed well with the better attempting truly influencing the dropping his to hold up under. I may need to thank you for the undertakings you have made in making this article.

http://https://www.assignmenthelperuk.co.uk

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se