moneysteps

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2016

Kaffeost och hjortronsylt

Av V L - 30 oktober 2016 23:28

En "ledig" dag idag (som pensionär är man alltid ledig) utan planerade göromål, inte ens en hundpromenad har det blivit.  Göran var ute med de yngre hundarna i skogen och tanterna fick vila idag. Tänkte ta en promenad på gåbandet ikväll, men det blev inte av, glömde alldeles bort det (som så mycket annat numera).

Men en kaffeost och hjortronsylt blev det. Kaffeost - himla gott i kaffet. Egentligen smakar det inte så mycket, tror att det är något man tycker om därför att det var vanligt hemma. Brukar göra någon då och då när längtan kommer på. Hjortronsylt av egenhändigt plockade bär, det är smaskens till våfflor o dyl. Hittade faktiskt några liter i sommar när jag tog mod till mig och gav mig ut i skogen ensam. Fanns inga mängder men trägen vinner.

 

 
ANNONS
 
preparation for a job interview advices

preparation for a job interview advices

8 juni 2017 10:38

Such goodies remind us of the most pleasant moments that we had. We cannot remember without an awe the last race, which ended successfully.

http://resume-service.org/blog/preparation-for-a-j

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se