moneysteps

Direktlänk till inlägg 28 maj 2016

Dirham vinnare idag

Av V L - 28 maj 2016 22:22

STORT GRATTIS till Dirham och hans husse Jörgen och matte Birgitta. Vinner Rookie 2016 i Örebro idag. Vann före den stora favoriten MB Bootstrap vilket gör prestationen ännu större. Vinnartäcke, vandringspris, hp och en prispeng fick han. Måste medge att jag hade inte tippat Dirham som vinnare.Bitcoin blev 4:a i ett tätt lopp i sprintdivisionen på Midlandabanan. I detta lopp var MB Elisabeth Swann favorit, men fick se sig besegrad av Zorrino. Själv har jag och Göran varit till Kanis och jobbat lite. Göran klippt gräs och jag har hjälpt till att skrapa målarfärg från medelburen. Vi var endast fyra personer så vi hann inte så mycket. De flesta har så mycket annat att göra, tyvärr. Imorron är det första officiella träningen, gissar att det kommer flera då.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se