moneysteps

Direktlänk till inlägg 27 maj 2016

Tillbaka till verkligheten

Av V L - 27 maj 2016 23:07

Fem dagars "ledighet" med hjälp av livspusslet för son med familj. Har även varit med om lammning, en liten vit kille med grå fläckar fick se dagens ljus. En kväll åskådare då pojkarna tränade på crossbanan. En natt i stugan blev det också samt påbörjat skurning/skrapning av ytterväggar för målning. 40 år sedan stugan målades så det är hög tid med ny färg. Skulle gärna stannat i stugan länge men arbetsdagen imorron på Kanis får man ju inte missa.


Många spännande lopp imorron, på Midlanda och i Örebro. Men två lopp är extra spännande, Bitcoin och Dirham tävlar igen.

På Midlanda startar Bitcoin i divisionstävling på sprint (283 m). Tufft lopp. Klass 8-11 (4 klasser).

1. MB Elisabeth Swann (k8)
2. Zorrino (k11)

3. Sweet Poppy (k11)

4. Met Beatrice Di Tenda (k10)

5. Xanté (k11)

6. Bitcoin (k10)


I Örebro startar Dirham i Whippet Rookie (för hundar som tagit licens 2015). Distans 299 m. Även detta ett tufft lopp, klass 8-15 (8 klasser!)

1. MB Bootstrap (k8)

2. El Cocktail Jet (k13)

3. Demon Sid (k14)

4. Railay Beach (k14)

5. Dirham (k13)

6. El Ego Boy (k15)


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se