moneysteps

Direktlänk till inlägg 23 maj 2016

Söndag 22/5 - första träningen

Av V L - 23 maj 2016 00:03

Nu har det hänt, träning på Kanisbanan har genomförts för första gången detta år. Ingen officiell för att motor, bevatting, burar mm skulle provas innan det är dags att bjuda in till träning. Allt fungerade superbra, det var väl vi människor som var lite ringrostiga. 11 hundar sprang utan problem.

Våra tjejer Leone, Pataca och Koruna fick springa ett supersprint, nu får de vänta med fortsatt spring på banan tills löpet är över för dom. Till helgen blir det pojkarnas tur att träna. Även om det inte blir så mycket tävlande för vår del så känns det kul att vara igång. Men fy tusan så jobbigt det är, känns att kroppen inte är ung längre.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se