moneysteps

Direktlänk till inlägg 20 maj 2016

Svar på skrivelse ang dold anmälan

Av V L - 20 maj 2016 16:06

Skickade en skrivelse till förbundsstyrelsen ang dold anmälan då jag tycker frågan/beslutet hanterats helt fel.


Ang dold anmälan, punkt 12.1.1504

Utdrag ur protokoll 6/2015

"Förbundsstyrelsen ser både för och nackdelar med systemet men beslöt att prova det under en period i höst och se hur utfallet blir.

"Utdrag ur protokoll 8/2015"

systemet kommer att testas från och med den 1 september och fram till säsongens slut. Systemet kommer att utvärderas efter säsongen."

Efter detta har jag inte sett något skrivet ang den dolda anmälan fram till protokoll från kongressen där det fanns med under rådgivande diskussioner, övrigt som fördes på tal. Enligt NHK:s ombud så hade inte SHCF genomfört någon utvärdering av höstens tävlingar som hade dold anmälan. Ingen förfrågan/enkät hos sällskapen är genomförd innan kongressen. Kan ombuden som var på kongressen ta ställning i en fråga som inte är förberedd varken av SHCF eller ute i sällskapen?

Frågan om dold anmälan är enligt min tanke i allra högsta grad en fråga för de tävlande. Efterlyser en utvärdering av SHCF och en remiss till sällskapen ang vara/inte vara dold anmälan i fortsättningen. De tävlande är nyckeln till tävlingar så de har all rätt att vara med i detta beslut.


Fick följande svar från FS:

Din skrivelse behandlades på styrelsens föregående möte. I protokollet finns följande att läsa; 11.1.1605

Skrivelse Dold Anmälan, L Burman

Författaren till skrivelsen påpekade att styrelsen tidigare sagt att den dolda anmälan skulle utvärderas efter gången säsong och önskade att detta skulle gå på remiss till sällskapen. Styrelsen valde att ta upp detta för diskussion på kongressen. Sällskapens ombud har som uppgift att representera sina medlemmar så detta är, enligt styrelsen, att anse som en utvärdering som sällskapen fått vara med i. Styrelsen valde därför att avslå denna begäran och systemet med dold anmälan kommer att fortsätta att användas, i linje med kongressombudens vilja.


Vet inte om jag ska skratta eller gråta, hur kan ett beslut gå till på detta sätt? Nej, anser jag, medlemmarna/sällskapen har inte alls varit med om någon typ av utvärdering av denna fråga. Tummen ner!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se