moneysteps

Direktlänk till inlägg 19 maj 2016

ICA-klassikern

Av V L - 19 maj 2016 21:15

Motion, ett måste för att må bra sägs det och håller självklart med. Nu är det cykel som är den huvudsakliga motionen för mig, så otroligt roligt det är att cykla. Har anmält mig i ICA-klassikern, där man ska cykla 30 mil, simma/ro 3 km, löpning/promenad 3 mil och skidåkning 9 mil, under olika tidsperioder och i den takt man själv orkar. En liten morot att motionera blir det, man vill så gärna fixa de olika sakerna. Är snart halvvägs med cyklingen, idag blev det 12 km. Valde en grusväg med backar så tror jag var lite skakig när jag stannade för att ta en bild när jag var uppe på högsta punkten, ser då så ut på fotot. Riktigt grönt har det blivit senaste veckan, verkar bli sommar i år också.

Vann en cykel från Postkodlotteriet ifjol, men först i år har jag börjat använda den. Superbra cykel, går mycket lättare än min gamla. Så det är bara att cykla åt ett annat håll imorron.

        

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se