moneysteps

Direktlänk till inlägg 18 maj 2016

Två Moneysteppare till start 21/5

Av V L - 18 maj 2016 21:15

I tävlingen på Åkers lördag 21/5 startar Bitcoin och Dirham. Riktigt spännande!


Lopp 2, Barkängs Race, 550 m

1. Apollo

2. Dirham

3. Zissi

4. CocaCola Kid

5. I Will Take Sweden

6. SIA Bourbon

Svårtippat så här i början av säsongen, håller tummarna för Dirham men även för hans halvbror I Will Take Sweden. Men självklart skulle det vara roligast om Dirham vinner. Årsdebut är det.


Lopp 5, graderat, 320 m

1. Mambo Jambo
2. Dream Director

3. Xavi

4. DJ Vargtass

5. Golden Buddah

6. Bitcoin

Lika svårtippat detta lopp. En hel drös med duktiga hundar, det är nog svårt att vinna när Mambo Jambo är med, men tummarna hålls för Bitcoin. I hans första start för två veckor sedan fick han ett struligt lopp, så hoppas det blir bättre lopp nu.


En nyhet för i år är tipsligan som man kan vara med i. Man tippar tävlingarna på Åkers, Borås, Landskrona, Skellefteå och SM Västerås. Kanske jag provar, men det kan ju vara jobbigt att tippa alla tävlingar, hur ska man komma ihåg... med mitt dåliga minne. Inte för att jag tänker vinna, det är inte så viktigt med de bestämmelser som nu är. Den som vinner gör det för den klubb som ligger närmast av de fem banorna som det tippas på, de får alla pengar i potten (50 kr/pers). Förstår inte varför inte vinnaren får spela för sin egen klubb, även om den banan inte är med i tipsen. Men hur som helst kan det vara en kul grej.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se