moneysteps

Direktlänk till inlägg 20 november 2015

Det var jättelänge sedan .....

Av V L - 20 november 2015 21:41

jag överhuvudtaget loggade in på min blogg. Har helt "glömt bort" att skriva något under hela sommaren. Eller rättare sagt har jag nog förträngt det. Men konstigt nog kom jag ihåg lösenordet, så än finns det hopp.

Har just sett kvartsfinal i Idol, så i väntan på resultatet av röstningen får det bli några rader i bloggen. Hoppas Martin och Amanda får tittarnas förtroende att gå vidare till nästa fredag.


Sommaren 2015 har varit toppenbra för egen del, mycket föreningssysslor på Kanis har det varit - som vanligt. Men det är ju enkelt nu när man har semester på heltid. Vilken fantastisk upplevelse att vara pensionär!

Tävlandet har trappats ner betydligt jämfört med tidigare, beroende på att hundarna blivit äldre och intressset för tävlandet har mattats. Kanske det är dags att sluta åka runt och tävla, känns faktiskt inte så intressant längre. Den som lever får se.....


Vår senaste och sista valpkull har debuterat under sommaren, med många fina resultat. Så det blir ju att följa dom i fortsättningen. Men numera går det bra att se resultat och filmer via nätet så det är betydligt lättare att uppleva hundkapp utan att vara på plats.


Annat som varit extra kul under sommaren är alla besök i min lilla stuga som finns på min egen lilla markplätt vid Laisälven. Ett projekt som varit tal om i flera år men inte blivit av tidigare har nu slutförts, installation av en vedspis. Är så otroligt glad över spisen, vilken känsla att få göra upp eld när man kommer dit! Stugan byggdes av min far på 70-talet och då var elström jättebilligt, så det blev element som värmekälla. Har funkat bra, men det har alltid varit något som saknades. Nu längtar jag till vårvintern, då hoppas jag det blir många dagar och nätter där.


Hörs snart igen/Linnea 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se