moneysteps

Direktlänk till inlägg 7 maj 2015

Det närmar sig

Av V L - 7 maj 2015 21:39

Varit till Kanis idag, nyfiken på hur läget var och för att slå på värmen inför helgens medlemsmöte. 

Ingen snö på banan men lite blöt är den ännu. Får nog vänta minst en vecka till innan det går att köra in en traktor på banan. Men när det är möjligt så det går att sladda banan och allt annat som ska fixas är klart, då är det dags att börja träna. Vi har ju fyra veteraner i år och så lilla ovädret Leone. Ska faktiskt bli kul att se hur hon klarar sitt uppdrag som kapplöpningshund. Rapport kommer när det är dags....

I övrigt händer väl inte så mycket, behöver egentligen inte hända så mycket, det är rätt så bra som det är.

Tog några bilder på Kanis, det är endast slalombacken som har snö kvar plus en del snöhögar. Så visst känns det som att det närmar sig - kappsäsongen 2015.

     

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Torsdag 12 april 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - Söndag 11 mars 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - Måndag 5 mars 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - Tisdag 20 feb 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Av V L - Torsdag 8 feb 10:18

... men detta var väl inte min tanke när jag satte ut fågelmaten.     Ha en bra dag alla! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se