moneysteps

Direktlänk till inlägg 27 april 2015

Dagens bilder av Leone

Av V L - 27 april 2015 13:11

Det har hänt mycket med snösmältningen sista dagarna. Blir lika förvånad varje år att det går så fort när det väl snösmältningen börjar, från att ha varit massor snö så är det nu endast på skuggiga platser och snöhögar kvar. Härligt!

Men än är det ett tag innan vi kan börja med banträning så hundarna får syssla med lite andra aktiviteter, t ex att springa på åkern. Kom ihåg att ta med kameran idag när Leone hade en rolig stund.

               

 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

27 april 2015 23:39

Vad härligt det där ser ut!! Nu verkar ju våren komma med stormsteg till er också.
Ha det gott!
Kram / L8

http://exofficios.weebly.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se