moneysteps

Direktlänk till inlägg 17 april 2015

Dagens is-och snöbilder

Av V L - 17 april 2015 13:26

Inga sjöar jag passerade på promenadvägen idag har börjat öppnas, så än är det långt till sommar. Solen saknades också, men mina promenadkompisar idag, Dong och Birr, verkade nöjda i alla fall. Får nöja sig med att följa med på promenader, undviker att släppa lös dom nu, tassarna tar så stryk av all is och vass snö som tyvärr inte vill försvinna. Men barmarksfläckarna blir större och större ...


Gåssjön, Långsjön och Stensjön + två svanar som säkert vill ha öppet vatten.

     

Husse och tjejerna på väg bort på sin promenad.  

 

Vår gamla kära gröna välkända Toyota strejkade en dag tidigare i vinter, efter 53000 mil så var det väl inte så underligt. Istället för att reparera så blev det en nyare bil, en Renault Trafic. Så det blir mest troligt någon tävlingsresa i år också.

   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se