moneysteps

Direktlänk till inlägg 6 april 2015

Påsk och vårvinter

Av V L - 6 april 2015 09:57

Snart är påsken över för denna gång. Har varit borta några dagar men är tillbaka här hemma igen. Inget strålande väder, men uppehåll och några grader varmt, alltid något. Men solen saknas. Det går sakta med snösmältningen då det fortfarande är nattkallt.

Uppe i hemtrakterna Sorsele-Arjeplog var det strålande sol ett par dagar när jag var där. Långfredag följde jag med Kenneth med familj till den årligen återkommande träffen på Högraningstjärn där det kommer folk från när och fjärran. Där njuter vi av solen, träffas och trivs. Pimpling, matrast, fikarast och lotteri tillhör också aktiviteterna. En skotertur på ca 2,5 mil enkel väg tar oss dit. Jag och minsta barnbarnet Linus åkte i skoterpulkan, en upplevelse bara det...


Lite skillnad på snödjupet här nere vid kusten och "hemma" där uppe som bilderna visar.

     


 
ANNONS
 
Lotta

Lotta

9 april 2015 01:13

OJOJOJ, vilket snölandskap du har varit i! Underbart när det väl är vinter och ha det så där.
Här nere i "södern" så var det länge sedan det var snö. Här spirar blommorna och gräset är grönt. Märkligt att det kan vara så stor skillnad...

Ha det så bra i vårvädret, det går ju åt rätt håll, dvs åt "kappsäsongshållet" ;-) Gissar att Göran har börjat planera för träningsläger snart?!

Hälsa alla!

Kram / Lotta

http://exofficios.weebly.com

V L

9 april 2015 14:04

Ja, det är lite orättvist denna tid på året, men när det väl blir plusgrader dygnet runt brukar snön få ge vika snabbt.
Ja, nog planerar eller rättare sagt drömmer Göran om sommarens höjdpunkter. Men jag tar en dag i taget numera och så får vi se vart det bär. Ha det gott i södern- KRAM!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se