moneysteps

Direktlänk till inlägg 16 januari 2015

Ett sommarminne

Av V L - 16 januari 2015 21:57

En av de bästa bilderna från sommarens tävlingar var denna perfekta bild, tagen i Järbo av Örjan Bergvall. Tre Moneysteppare på jakt efter haren - Moneystep's Dong, Moneystep's Litas och Moneystep's Pa'anga.

 

Har snöat en hel del senaste dagarna, så nu är det vinter på riktigt. Renarna har flyttats ner från fjälltrakterna nu, så det finns renar både här och där efter vägarna. Så som det brukar vara på vintrarna. Men det är bara att ta det försiktigt så inga djur behöver bli påkörda.

Idag har snöskottartraktorn fått nytt batteri, så nu är det liv i den igen. Blir lite lättare att hålla vägarna öppna. Det är ju trots allt mycket kvar av vintern, även om tiden går fort så är vi ju bara i mitten av januari.

Har varit till frissan idag och kapat av en hel del onödigt hår, himla skönt att det är gjort för ett tag framåt.

Konstaterade även idag att Leone är den mest springsugna hund vi någonsin har haft, hon springer, springer och springer - fram och tillbaka, fram och tillbaka - lycklig och glad. 

Imorron åker jag bort ett tag, så det kommer nog att bli uppehåll med bloggandet ett tag. Ha det gott!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se