moneysteps

Direktlänk till inlägg 13 januari 2015

Sorgligt

Av V L - 13 januari 2015 22:14

Min lillebror har hittats död, inte oväntat men ändå ofattbart. Endast 62 år. Känner mig sorgsen och ledsen. Men döden drabbar oss alla, förr eller senare, så är det bara. Vi firade julafton tillsammans, vem kunde ana att det var sista gången vi sågs.

I sommar när jag var hemma i mitt barndomshem tog jag med några böcker från förr, bl a en bok som det fanns ett par bilder från vår lanthandel. Pappa startade den för länge, länge sedan och den lades ner 1979. Den flyttades några gånger mellan olika hus på gården, i slutet var den i en utbyggnad till huset. Många är de timmar jag tillbringade i affären, så kul det var. Kan inte annat än bli nostalgisk.

 

Farmor på väg för att handla och berget Datjepakte i bakgrunden, det väcker många vackra minnen.

 
ANNONS
 
Barbro

Barbro

9 februari 2015 16:12

Åh, så fint du skriver om O och vilka nostalgikänslor, de här bilderna ger mig. Jag sprang ofta till er, för att skaffa mjölk, handla eller att bara för att vara där. Din snälla mamma som jämt hade så mycket att göra, växel, ladugård, matlagning och så affären. Det hände alltid så mycket där och jämt kom det intressant folk dit. Att ha er som närmaste grannar minns jag som något av det roligaste i min barndom.

http://skogstrollettycker.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se