moneysteps

Direktlänk till inlägg 12 januari 2015

Vinterkyla

Av V L - 12 januari 2015 22:00

Typiskt, när snön kommit och halkan försvunnit för ett tag så kommer kylan. Har varit drygt 20 grader kallt ett par dagar nu, så det blir mest att vara inne och elda. Det enda vettiga som blivit gjort idag är att starta en stelfrusen bil och ta sig till affären för att handla, bl a mjölk. Ett livsmedel som alltid är slut här hemma. Köper 10 liter åt gången men det räcker inte länge. Men det är inte jag som konsumerar sådan mängd, ett par liter skulle räcka en vecka till mig själv.

Idag fyller Leone och hennes syskon nio månader, tänk vad tiden rinner iväg snabbt. Tänker på er småttingar där ute i landet som är på god väg att bli vuxna hundar, inte länge kvar till ni ska börja med inskolning på banan. Gissar att era hussar och mattar längtar.

Så här såg det ut igår här hemma, vintern är i alla fall vit och vacker - men kall.    


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta Berlin

13 januari 2015 22:16

Hej!
Kul att du/ni är tillbaka!!! :-)
Hoppas att du är helt återställd nu efter obehaglig lunginflammation.
Hälsningar från Uppsala!!
Kram / L8

 
Ingen bild

Linnea

16 januari 2015 22:45

Lika kul att du tittar in Lotta!
Är hyfsad bra nu, inget att klaga på i alla fall.
Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se