moneysteps

Direktlänk till inlägg 9 januari 2015

Dags att börja blogga igen

Av V L - 9 januari 2015 21:18

Har varit tyst och stilla här nog länge nu. Känner att det är dags att visa lite livstecken igen. Kommer inte att skriva varje dag, så händelserikt är inte livet här i Kullen. Men någon gång varje vecka är målet.

Nu när alla helgdagar denna jul-nyårstíd är förbi så börjar den lugna vardagen att infinna sig. Känns skönt. Själv firade jag jul med mina barnbarn och nyår var jag hemma. Ett ovanligt "tyst" nyår, inte alls så många smällare och raketer.


Vintern hittills har varit bedrövlig, en dag har det kommit lite snö, nästa dag har det regnat. Detta har hänt flera gånger så underlaget för hundarna har varit det sämsta tänkbara, bara is och skare. För egen del ogillar jag all sand som förstör vintervägarna men samtidigt är det ett måste för denna halka. Men de två senaste dagarna har det snöat och varit någon kallgrad, så idag var det perfekt sparkföre. För mig var det första dagen ute på ca två veckor, har avverkat en lunginflammation med gräslig hosta därtill. Men nu känner jag att livsandarna håller på att vakna igen, om än med lite trötta ben. Så idag tog jag och Leone en sparktur, hennes första bekantskap med vinterns bästa fortskaffningsmedel.

   
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se