moneysteps

Direktlänk till inlägg 23 juni 2014

Inga pallplatser

Av V L - 23 juni 2014 10:30

Det gick inte så bra för våra hundar sista tävlingsdagen i Järbo, plac 4-5-6, men vad gör det. Roligt hade hundarna i alla fall, bara en aning dyra träningslopp får vi säga. Desto bättre gick det för grannpojkarna, Sara o Johans fem hundar placerade sig samtliga på pallen. Himla duktigt gjort. Litas blev överraskande tvåa i Järbo Troféns final, hade en bedrövlig start, alla övriga var iväg innan han fick fart, sedan jagade han förbi alla och var etta in på upploppet men där tog bränslet slut så en hann förbi. Attila trea i sitt lopp var också en liten överraskning, inga dåliga hundar som han var före i mål.

Nu har Escudo (Zack) flyttat hem igen så Leone är ensam liten här hemma. Ser ut att sakna kompisen, men det fixar hon säkert. Har ju stora kompisar istället.

Nu är det min tur att ta semester ett tag, åker västerut till mina hemtrakter och stannar där ett bra tag. Ska bli skönt att få ett annat liv efter valptiden, känner mig faktiskt lite sliten.

Ha en skön fortsatt sommar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se