moneysteps

Direktlänk till inlägg 4 april 2014

Dags för kongress i Örebro

Av V L - 4 april 2014 09:33

Imorron är det kongress i Örebro, SHCF:s högsta beslutande organ. Låter ansvarsfullt för delegaterna som fått uppdraget att representera sina sällskap. En hel del för hundkappen viktiga ärenden kommer att behandlas så man får hoppas på bra beslut. En ny styrelse i förbundet ska också väljas, alltid intressant att se vilka som ska styra skutan två år framåt.

NHK:s valda ombud hade inte möjlighet att närvara på kongressen så Göran ställde upp som ersättare och är på väg neråt nu.

I övrigt rullar det på som vanligt här, våren har tagit timeout. Det började ju så bra med värme både dag och natt, takdropp och dagsmeja. Men det varade bara några dagar, efter det har det varit nattkallt, lite snö då och då och endast någon varmgrad på dagen. Så det finns mycket snö kvar.

Nu är det ca en vecka kvar. Koruna blir rundare för varje dag och det sparkar för fullt i magen. Vad månde bliva....  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta Berlin

7 april 2014 21:06

Herregud, hon är ju jättestor!!!!
Håller tummarna för att allt går bra.
Kram / Lotta

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Torsdag 12 april 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - Söndag 11 mars 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - Måndag 5 mars 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - Tisdag 20 feb 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Av V L - Torsdag 8 feb 10:18

... men detta var väl inte min tanke när jag satte ut fågelmaten.     Ha en bra dag alla! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se