moneysteps

Direktlänk till inlägg 26 mars 2014

Dygn 47

Av V L - 26 mars 2014 17:38

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lotta Berlin

29 mars 2014 21:04

OJ! Så stor mage redan?! :-)
Det är ju ett bra tag kvar, hur många har hon tro? ;-)

Hoppas ni har det bra i vårsolen. Här har jag idag knallat i skogen i 17 plusgrader! Härligt!

Ha det gott.
Kram från oss i Uppsala

 
Ingen bild

Linnea

1 april 2014 21:45

Hallå Lotta!
Ingen värme att tala om här, våren känns långt borta just nu. Det tog liksom stopp efter dagarna med vårvärmen, men det vänder väl snart.
Nu är hon i dygn 53 så magen har växt lite till. Livat är det där inne, så några blir det, återstår att se hur många....
Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se