moneysteps

Direktlänk till inlägg 5 mars 2014

En liten lägesrapport

Av V L - 5 mars 2014 09:48

Har varit lite mycket sista tiden med div saker så det har inte blivit mycket bloggande. Men ska i alla fall lämna en liten lägesrapport vad gäller hundar och mest troligt blivande valpkull.

Som det ser ut idag så tror vi att det blir valpar, Koruna har ratat morronmaten ett par dagar. Och lite rundare om magen är hon nog. Det är ju bara 3,5 veckor sedan parning, men vad vi kan se hittills så blir det valpar i mitten av april. Har beställt en lagomt stor kull av henne, tro om den beställningen gått fram, det återstår att se.


Två löptikar till har vi i huset, Rand och Sekiner. Skönt att det kommer samtidigt, efter dom blir det ett uppehåll till Pataca drar igång till sommaren.


I övrigt är det varmt för årstiden, runt 0 grader i flera dagar, ja till och med någon plusgrad. Idag takdropp. Andra saker som hör den kommande våren till är att de börjat ploga ut plogkanterna, ett säkert vårtecken. Dagens promenad gick efter ett skoterspår, insåg då att det är inte mycket snö kvar i skogen. Så det börjar så smått våras igen. Men himmel vad vi är långt efter, ser att snart tränas det både här och där söderut. Men tiden går fort så snart är vi ikapp...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Torsdag 12 april 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - Söndag 11 mars 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - Måndag 5 mars 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - Tisdag 20 feb 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Av V L - Torsdag 8 feb 10:18

... men detta var väl inte min tanke när jag satte ut fågelmaten.     Ha en bra dag alla! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se