moneysteps

Direktlänk till inlägg 20 februari 2014

Tummen upp för min kiropraktor

Av V L - 20 februari 2014 18:08

Så fantastiska underverk han har gjort med mig, nu är jag helt återställd efter mitt fall. Är till och med mycket "yngre" i rörelseapparaten än före fallet. Gissa om jag är nöjd!

Så ett besök hos kotknackaren rekommenderas! Dessa besök kan man göra utan att först klanta till det med en skada.


På lördag är det dags för årsmöte. Hoppas vi blir många, så många det nu kan bli i ett sådant litet sällskap som NHK är. Ifjol var vi 27 medlemmar. Få se var vi landar detta år, kan vi passera 30? Kanske man skulle efterlysa stödmedlemmar. Kostar endast 100 kr/år. Känner du för att stödja NHK så gör det! Betalningsinfo se NHK:s hemsida:

http://www.laget.se/NHK/


Ha en bra kväll! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Torsdag 12 april 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - Söndag 11 mars 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - Måndag 5 mars 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - Tisdag 20 feb 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Av V L - Torsdag 8 feb 10:18

... men detta var väl inte min tanke när jag satte ut fågelmaten.     Ha en bra dag alla! ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se