moneysteps

Direktlänk till inlägg 9 februari 2014

Parade Zeke-Koruna

Av V L - 9 februari 2014 18:15

Nu är ett steg närmare en valpkull taget. Har parat Zeke och Koruna i helgen, så om det vill sig så blir det valpar i april. Fortsättning följer om några veckor/månader .....


I övrigt är det i stort sett som vanligt, allt utom att matte är lite skadad. För ett par veckor sedan lyckades jag med konststycket att vid en skidtur sätta mig på baken och mest troligt göra illa något revben. Hur det nu är möjligt... Har massor ont, men det går väl över någon gång. Till råga på allt så hände något med ryggen också, så jag har besökt kotknackaren en gång och han gjorde underverk. Ska dit imorron också. Tur att det finns sådan hjälp att få när det behövs. Så jag ska inte klaga, det finns hopp.


Snöar har det också gjort senaste dagarna, så nu börjar det likna vinter här också. Enstaka kallgrader, så det är riktigt härligt ute, synd då att man inte är så duglig just nu. Men under dessa OS-tider finns det mycket att sysselsätta sig med - att se på TV. Två silver hittills, så kul! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av V L - Måndag 7 jan 18:16

Då har man fått uppleva ännu ett nytt år, bara tacka och ta emot. Känns som en stor gåva numera att få se fram emot nya utmaningar och möjligheter, även om de minskar i takt med att åren går...   Inga större nyårslöften för min del, men ska tänka...

Av V L - 12 april 2018 08:59


Ja, det kan man undra när man ser all massa snö som finns på gården. Vi har bott här i 40 år och under denna tid har det inte varit i närheten av dessa mängder. Stora högar överallt! Nu har i alla fall den gamla ladugården, byggd på 40-talet, fått ...

Av V L - 11 mars 2018 22:11

En helt fantastiskt dag med sol och endast några minusgrader. Lite blåst men det kan man stå ut med när äntligen solen tittar fram efter många grå dagar med snöfall. Dong fick följa med matte på sparktur och de andra fyra fick följa husse och springa...

Av V L - 5 mars 2018 14:25


För ett år sedan satt vi ute i solen och grillade vid vår grillplats. I år känns det inte aktuellt, vem orkar skotta fram den, inte vi i alla fall. Det är massor av snö, undrar hur det kommer att se ut när all denna vita massa ska tina bort. Borde in...

Av V L - 20 februari 2018 09:44


Har i många år prenumererat på bingolotto till förmån för klubben, men vinsterna har varit sparsamma, någon ny lott eller 100 kr har det blivit då och då.  De kommer månadsvis i ett brev och tanken är att när söndagarna kommer kolla på TV och spela...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se